Iftar Di Nandos Bersama Suami

Tinggal seminggu sebelum raya. Selamat sempat nak beriftar bersama Encik Suami di Nandos, Jusco Rawang. Esok dan lusa, Iera kerja shif malam. Jumaat gerak balik Perak. Tahun ini belum pernah berbuka lagi disana. Lepas

Shopping di Uptown / Downtown

Mungkin ada yang memang sudah biasa shopping di Uptown atau downtown atau pasar malam. Dan mungkin ada juga yang tidak biasa, Apa beza uptown dan downtown tu sebenarnya pun kita tak tau sebab orang

Iftar Bersama Denaihati di Shah Alam

Alhamdullilah semalam berkesempatan berbuka puasa bersama Denaihati team dan beberapa rakan blogger di Laman Kayangan seksyen 7 Shah Alam. Memang meriah dengan kehadiran para blogger. Ada yang dah lama kenal dapatlah berborak-borak dan ada

Diskaun 15% Buffet Ramadhan De Palma Hotel, Shah Alam

De Palma Hotel, Shah Alam Merupakan satu-satunya hotel berkonsep syariah di Negeri Selangor yang menyediakan bufet Ramadhan bermula dari hari pertama hingga hari terakhir Ramadhan. Berlandaskan syariah dan memiliki sijil halal membuatkan Iera dan

Really Miss My Little Girl

Genap seminggu tak jumpa babyFisha. Uuwwaaaaa rindunya kat anak ummi sorang ni. Bulan puasa ni terpaksalah tinggalkan Fisha kat Batu Pahat rumah family iera disebabkan masalah dengan pengasuh. Oooohhhmaiiii pengasuh sekarang ni memang banyak

Mee Udang D’laila, MMA Santai Corner

Penat balik kerja semalam, tau-tau je Encik Suami ajak perkena Mee Udang. Kali ini, ke Nilai katanya. Awat jauh sangat. Tapi dia kata dia boleh drive, Iera on je la. Lagipun dia ada sedikit