Hari 4 : Buku Kegemaran Anda

Alhamdullilah akhirnya dapat juga kita kejar sampai hari keempat. Fuhhhhhh letih juga den mengejar. Ok untuk task yang keempat ni untuk #cabaran30hari dari #kelabbloggerbenashaari bertajuk “Buku Kegemaran Anda”. Iera percaya setiap orang mesti ada

Hari 3 : Sesuatu Yang Menguatkan Iera

Meneruskan cabaran yang tertinggal. Cabaran yang ketiga yang bertajuk “sesuatu yang menguatkan anda”. Setiap orang pasti ada sesuatu yang akan menguatkan dirinya.Betul tak? Begitulah juga dengan iera. Dan pastinya yang menguatkan iera adalah orang

10 Month Already

Asalammualaikum dan selamat pagi. Hari ni 4 september 2014 maka genaplah 10bulan umur #babyfisha. Ohhhhh terlalu cepat masa itu berlalu. Dah pandai taknak dekat orang especially lelaki kecuali daddy dan atuk dia. Kalau dengan

Hari 2: 5 Cara Memenangi Hati Iera

Ok kita sambung untuk cabaran seterusnya. Dalam entri kedua yang bertajuk “5 Cara Memenangi Hati Anda”. Setiap orang mesti ada cara yang tersendiri untuk memenangi hati seorang yang lain. Disini antara 5 cara yang

Hari 1 : Gambar Terbaru dan 5 Fakta Tentang Iera

Assalammualaikum. Punyalah dah bertahun tak update blog sebab dah macam malas dan kekurangan masa. Hari ni tetiba semangat yang berkobar-kobar untuk update blog muncul,bila tengok facebook ramai rakan-rakan blogger yang menyahut cabaran 30 hari

Iftar Di Nandos Bersama Suami

Tinggal seminggu sebelum raya. Selamat sempat nak beriftar bersama Encik Suami di Nandos, Jusco Rawang. Esok dan lusa, Iera kerja shif malam. Jumaat gerak balik Perak. Tahun ini belum pernah berbuka lagi disana. Lepas