Hadiah Birthday Paling Berharga

Walaupun penat berulang-alik dari KL – Johor. Dia tak banyak merungut, tetapi nampak wajah kepenatan terpahat pada wajahnya.

Siapa tak penat.

Subuh sampai Johor, pagi itu juga kena pulang ke KL atas urusan kerja.

Tetapi dia sedikit pun tidak terlupa mengenai hari jadi iera. Cuma tiada hadiah je.

Teringat masa on the way balik ke Johor. Waktu itu, iera sudah lelap didalam kereta. Tepat pukul 12 tengah malam, dia kejut iera dan menyanyikan lagu “Selamat Hari Jadi” sekuatnya dalam kereta.

Memekak je dia nie.

Waktu berada di KL semula, nampak dia penat buat itu ini sedangkan esoknya dah nak bernikah. Dia boleh buat macam tak ada apa-apa yang akan berlaku pada esoknya.

Apa-apa pun, terima kasih sayang sebab sudi belanja iera makan aiskrim Baskin Robbins dan menjadi suami iera yang sah.

Iera dah lama mengidam nak makan aiskrim Baskin Robbins

Terima kasih juga sebab sudi layan perangai iera yang macam ini.

Terima kasih juga kepada rakan-rakan yang sudi wish birthday iera di handphone dan juga di facebook

 

4 thoughts on “Hadiah Birthday Paling Berharga

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge