Kenny Rogers Dihujung Minggu

Hujung minggu terpaksa kerja shift malam, sekurang-kurangnya waktu siang ada dirumah temani suami keluar berdua jenjalan sekitar Rawang.

Plan hari ini nak beli barang dapur.

Banyak yang dah habis bila family mertua datang kemudian family dari Johor datang. Harapkan hujung minggu je kami boleh pergi shopping sesama.

Bila lagi kan..?

Disebabkan perut lapar sangat. Perkena Kenny Rogers dulu, yum yum yum dah lama tak makan ikut selera sendiri.

Kalau tanya selesa suami, semestinya Nandos jawapan dari mulutnya (tapi rasa macam jawapan dari perutnya sahaja)

Selamat Jusco Rawang ada Nandos dan Kenny Rogers.

Sila abaikan muka orang tengah pening nak buat pilihan, nampak semuanya macam menyelerakan.

2 thoughts on “Kenny Rogers Dihujung Minggu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge