Alhamdullilah akhirnya dapat juga kita kejar sampai hari keempat. Fuhhhhhh letih juga den mengejar. Ok untuk task yang keempat ni untuk #cabaran30hari dari #kelabbloggerbenashaari bertajuk “Buku Kegemaran Anda”. Iera percaya setiap orang mesti ada buku kegemaran masing-masing. Bergitu juga dengan iera.

Peratusan membaca dalam kalangan rakyat Malaysia boleh dikatakan agak tinggi. Tapi kita tak tahu lah berapa peratus. Sebab mengikut pemerhatian kita setiap kali ada jualan buku macam Pesta Buku, Big Book Wolf, dan macam-macam jualan buku besar-besaran mesti jalan akan sesak dipenuhi oleh ulat-ulat buku walaupun sebenarnya pergi bukan untuk membeli buku. Bagus betul rakyat Malaysia ni. Kita bangga menjadi rakyat Malaysia.

Dalam banyak-banyak buku yang kita minat , kita nak share beberapa buku kita yang tak berapa banyak ni telah menjadi kegemaran kita.

Taraaaaaaaaaa

2014-09-04

2014-09-04

2014-09-04

Gambar yang last tu antara buku-buku yang iera belum sempat baca. Buku pilihan iera lebih kepada buku Jenayah dan penyiasatan. Contoh macam gambar diatas dan buku-buku Sherlock Homes. Dan kebanyak buku yang iera beli adalah keluaran dari FIXI sebab pada iera sangat minat dengan cover buku yang sangat simple. Dari segi harga pun ianya mampu milik. Iera tak berapa minat novel cintan cintun.

Cabaran 30 hari : Hari 1 : 5 Fakta Tentang Iera
Cabaran 30 hari : Hari 2 : 5 Cara Memenangi Hati iera
Cabaran 30 Hari : Hari 3 : Sesuatu Yang Menguatkan Iera