Tebus Bonus dari Drypers Malaysia

Drypers Malaysia
Siapa disini suka kumpul mata ganjaran dari Drypers Malaysia?

Nak dekat setahun lebih juga Iera kumpulkan mata ganjaran Drypers ni. Sepanjang tempoh itu, memang tak pernah tebus apa-apa pun.

Semua gara-gara Iera nak tebus benda alah ni.

learn and discover driver

Penafian : Ini gambar dari Google, masih menunggu produk sebenar sampai ke rumah.

Akhirnya cukup juga point 5100.

Nak beli mainan ini harganya makan beratus juga. Boleh dapat free dengan kumpul point cam ni, dah banyak jimat dizaman perlu berjimat ini.

Anda tidak perlu membazir duit.

Beli diapers untuk anak, dah dapat point. Lepas itu boleh tebus macam-macam.

Thanks Drypers Malaysia.

Bagi sesiapa yang pakaikan anak diapers berjenama Drypers tu,  Elok sangat jika anda daftar bagi menyertai Drypers Baby Club. Iera ada kongsikan tentang kelab ini di SINI.

Tak rugi sertai Drypers Baby Club ini woiiii. Boleh tebus macam-macam.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.