7 Warna Trendy dan Menawan dengan Matte Lipstick ZarraB’Joy

Matte Lipstick ZarraB'Joy Cosmetic7 hari bibir cantik menawan dengan ZarraB’Joy. Trend gaya terkini pasti wanita dan lipstick tidak dapat dipisahkan.

ZARRA Sinar Puteri kini memperkenalkan ZarraB’Joy Cosmetics iaitu Matte Lipstick oleh pengasasnya Datin Zamzarina Zamri.

Apa yang menarik tentang Matte Lipstick ZarraB’Joy ni adalah ianya dihasilkan daripada bahan utama seperti Shea Butter, Argan Oil dan Vitamin E.

Untuk memastikan si pemakai mendapat bibir yang cantik dan sihat.

Matte Lipstick ZarraB'Joy Cosmetic
Matte Lipstick ZarraB’Joy hadir dengan 7 rona warna trendy dan menawan yang berbeza diberi nafas segar dari bold brights, gelap, seksi hingga kepada super-versatile neutral.

Setiap rona di aplikasikan dengan mudah, packaging yang cukup elegan dengan warna “matte black” dengan bahagian transparent di bawah lipstik untuk memudahkan kita melihat warna sebenar di dalamnya.

Yang pasti ia berkonsepkan pemakaian untuk 7 hari dari hari isnin sehingga ke hari ahad.

Keunikkan Matte Lipstik ZarraB’Joy setiap satunya mempunyai kod nama tersendiri dan setiap satunya juga mempunyai kata-kata positif diselitkan bertujuan meningkatkan keyakinan diri serta aura wanita apabila memakainya.

Matte Lipstick ZarraB'Joy CosmeticIsnin – Zesty Rose
(Ignite Your Strong Will, Let It Shine)

Selasa – Zenia Daisy
(If You Are Happy, You Win)

Rabu – Zazzy Verbena
(My Destination Is Positively)

Khamis – Zaftig Carnation
(Hide No More, Be Original

Jumaat – Zealous Dahlia
(Be Madly Independent)

Sabtu – Zonal Peony
(You Are Hardest Hit, Stay Calm)

Ahad – Zappy Therapy
(Refresh and Rebirth Your Life)

Kalau korang tengok Nama-nama fuhhhhh kemain lagikan dengan tagline yang wowww. Jenuh la nak ingat nama lipstick dari isnin sampai ahad.
Matte Lipstick ZarraB'Joy Cosmetic





Matte Lipstick ZarraB'Joy Cosmetic
Matte Lipstick ZarraB’Joy yang pastinya HALAL dan mendapat kelulusan KKM. Ia tidak mengeringkan bibir, tidak berminyak, tahan lama dan tidak melekat pada bahan yang bersentuhan dengan bibir.

Kalau nak tahu produk ni 100% milik bumiputra dan pastinya ia adalah produk Malaysia yang berkualiti setanding jenama antarabangsa.

Matte Lipstick ZarraB'Joy CosmeticIera dah try sendiri Matte Lipstick dari ZarraB’Joy ni. Pada Iera lipstick ni best sebab bila pakai tu tak rasa pun pakai lipstick.

Tekstur dia ringan dan bau bila pakai tu macam ada rasa cupcake. Best sangat tau.

Macam Iera ni memang jarang guna lipstick matte sebab bibir senang kering. Tapi sepanjang hari guna matte lipstick dari ZarraB’Joy ni serius bibir tak kering pun.

Iera pakai sekali jer bila melantak makan macam-macam lipstick tak pudar pun. So, tak payah susah2 nak touchup banyak kali.

Jimat penggunaan. Jimat wang korang. Korang boleh try tau sebab harganya mampu milik iaitu RM47 sebatang.

So, dalam 7warna ni mana yang menjadi pilihan??? Iera paling suka Zaftig Carnation dan Zappy Therapy. Tapi kalau ikutkan hati nak jer beli semua yer. Cukup 7lipstick untuk 7hari tak gitu. Haha

Peluang Bisnes Dengan Matte Lipstik ZarraB’Joy

Buat mereka yang minat berniaga, syarikat Harmony Mall Sdn Bhd akan merangka beberapa pakej ejen dan dropship bagi memberi peluang kepada masyarakat yang ingin menjana pendapatan bersama mengedar Matte Lipstik ZarraB’Joy secara online dan offline

Untuk info lanjut boleh layari :
Website : www.harmonymall.com.my
Instagram : https://www.instagram.com/zarrabjoycosmetics/
Toll Free Line : 1-300-22-7622
whatsapp : 019 3447788/012 6229970
email : harmony.myinfo@gmail.com

3 thoughts on “7 Warna Trendy dan Menawan dengan Matte Lipstick ZarraB’Joy

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.