10 Month Already

Asalammualaikum dan selamat pagi. Hari ni 4 september 2014 maka genaplah 10bulan umur #babyfisha. Ohhhhh terlalu cepat masa itu berlalu. Dah pandai taknak dekat orang especially lelaki kecuali daddy dan atuk dia.

Kalau dengan perempuan pulak agak memilih. Fisha lebih suka perempuan yang dah berumur like makcik-makcik and nenek-nenek. Kalau makcik-makcik or nenek-nenek hulur tangan confirm Fisha nak ikot. Ummi dah buat experiment dah. Dan hasil dari kajian ummi mendapati hasilnya adalah 99.9% adalah benar.

Yaaaa. Kenapa yer Fisha. Mungkin sebab Fisha rasa orang tua-tua ni ada lebih sifat keibuan dan akan berikan kasih sayang yang lebih (amboi ang ni demand yer Fisha).

Dan semperna Fisha dah 10bulan ni dan dah pandai jalan sikit-sikit. Setapak dua jatuh. Alhamdullilah sikit jer lagi yer anak. Fisha kena usaha lebih sikit yer sayang.

Maka daddy Fisha pun pagi-pagi dah ajak bersiap bawa Fisha jalan-jalan kat taman yang berhampiran.

2014-09-04-08-06-55_deco

2014-09-04

2014-09-04

2014-09-04

2014-09-04

Ummi dengan daddy bukan kaya nak belikan Fisha hadiah dan mainan-mainan yang mahal. Tapi insyaAllah kasih sayang ummi dan daddy sampai ke akhir hayat 🙂