Iftar Bersama Denaihati di Shah Alam

iftarAlhamdullilah semalam berkesempatan berbuka puasa bersama Denaihati team dan beberapa rakan blogger di Laman Kayangan seksyen 7 Shah Alam. Memang meriah dengan kehadiran para blogger. Ada yang dah lama kenal dapatlah berborak-borak dan ada yang baru berkenal-kenal. Ada juga yang kita dah kenal tapi first time jumpa. Alhamdullilah.

Terima Kasih Bro Denai kerana sudi menjemput kami suami isteri.
Iftar bersama Blogger Denaihatinetwork di Laman Kayangan Shah Alam

Iftar bersama Blogger Denaihatinetwork di Laman Kayangan Shah Alam
Bersama baby Izz. Lena betol baby Izz tido. Orang bising-bising pun dia buat dek jer

ierasays: Tak dapat ambil banyak gambar pun sebab tengah sakit kepala. Tak dapat gak bersembang dengan semua orang. Sorry uolsss 🙁

Iftar Di Restoran Tupai Tupai Seksyen 13, Shah Alam

Iftar Bersama Blogger Di Restoran Tupai Tupai Shah Alam
Ahad baru ini, Iera berkesempatan untuk iftar bersama rakan blogger di Restoran Tupai Tupai Seksyen 13, Shah Alam.

Ini semua en abang yang uruskan. Katanya, teringin nak berbuka sama di luar.

Terima kasih kepada blogger yang sudi bertegur sapa dengan Iera, maaf jika Iera kurang mesra sedikit. Keadaan kesihatan tidak mengizinkan Iera stay lama dengan korang.

Mungkin dilain masa, kita keluar bersama.

Disini Iera kongsikan video yang dirakam sewaktu majlis iftar.