Tookar - Name Your Price
Anda kini boleh membeli dan memiliki kereta idaman pada harga yang mampu anda perolehi melalui revolusi laman web jual beli kereta secara online, www.tookar.my.

Dilancarkan pada 22 Ogos 2016, menjadikan ia platform perkhidmatan jual beli kereta atas talian yang pertama di dirantau ASEAN yang menyatukan pengedar, penjual dan pembeli kereta di bawah satu bumbung.

Kini urusan jual beli kereta menjadi lebih mudah, jimat dan selamat dengan adanya Tookar.
Tookar Revolusi Pengalaman Membeli Kereta
Tookar Revolusi Pengalaman Membeli Kereta Atas Talian

Tookar Revolusi Pengalaman Membeli Kereta
Tookar menawarkan satu pengalaman baru kepada anda yang ingin membeli dan memiliki kereta sendiri.

Jika dahulu, anda perlu berkunjung ke showroom kereta dan ‘test-drive’ pelbagai kereta yang ada sebelum menentukan kereta yang mana satu berkenan dihati anda.

Seterusnya berbincang dengan wakil jualan untuk tawaran terbaik sebelum anda setuju untuk membelinya.

Kini, dengan melalui kelebihan teknologi online, anda tidak perlu membazir masa untuk berbincang dan mendapatkan tawaran terbaik dari wakil jualan.

Tookar Revolusi Pengalaman Membeli Kereta

Di Tookar, anda hanya perlu menyatakan bajet harga yang diinginkan berserta model dan jenama kereta untuk diperkenalkan kepada pelbagai wakil jualan yang menawarkan ‘offer & discounts’ yang paling menarik.

Secara tidak langsung, ianya merupakan peluang strategik kepada setiap wakil jualan untuk mengetengahkan tawaran terbaik kepada prospek dan bakal pembeli mereka.

Tookar.my – Revolusi Pengalaman Membeli Kereta Secara Online
Selain itu, Tookar memberi kemudahan terus kepada pembeli dan wakil jualan tanpa melibatkan ‘middleman’ atau pihak ketiga meraih keuntungan atas angin.

Maka lebih penjimatan dan keuntungan disini bagi kedua-dua belah pihak.

Percuma Voucher Lazada RM300 dari Tookar

Percuma Voucher Lazada RM300 dari Tookar
Sempena Bulan Kemerdekaan ini, Tookar menawarkan voucer tunai bernilai RM 300.00 dari Lazada sekiranya anda beli kereta dengan menggunakan perkhidmatan online Tookar dari 22 Ogos hingga 16 September 2016 ini.

Voucer tersebut akan disertakan bersama kereta pilihan yang dihantar kepada anda.

Apakah kereta pilihan anda?