Tookar.MY - Real Good CNY Deals!
Hai, selamat tahun baru 2017.

Ada tak sesiapa disini menanam azam untuk memiliki / menukar kereta pada tahun ini? Jika ada, di sini Iera ingin kongsikan sesuatu yang mampu memberi anda lebih penjimatan.

Apakah ia?

Anda kini boleh memiliki atau menukar kereta anda secara atas talian tanpa memerlukan anda menghabiskan masa untuk berjumpa / berurusan dengan dealer (pengedar). Kos yang anda perlu keluarkan lebih murah jika dibandingkan dengan kos sewaktu anda tercari-cari dealer yang mampu penuhi kateria yang anda minta.
Tookar - Name Your Price

Lebih menarik lagi,

Anda boleh memilih lebih dari 200 dealer (pengedar) berdaftar dengan Tookar.MY yang membolehkan anda menilai atau mempertimbangkan tawaran yang terbaik untuk anda memiliki kereta baru pada tahun ini.

Dari situ, anda tidak perlu pening kepada memikirkannya.

Hanya perlu nyatakan kateria kereta yang anda inginkan termasuk harga yang anda mampu. Nanti anda akan dihubungi oleh mana-mana dealer yang mampu memberikan tawaran terbaik mengikut kateria yang anda nyatakan.

Waktu itu, pilihan ditangan anda, tanpa perlu anda keluar dari rumah atau meninggalkan meja kerja anda sewaktu berada di pejabat.

Mudah bukan?

How to Buy Infographic (New Model 2017)

Selain itu, Tookar memberi kemudahan terus kepada pembeli dan wakil jualan tanpa melibatkan ‘middleman’ atau pihak ketiga meraih keuntungan atas angin.

Maka lebih penjimatan dan keuntungan disini bagi kedua-dua belah pihak.

Anda kini boleh membeli dan memiliki kereta idaman pada harga yang mampu anda perolehi melalui revolusi laman web jual beli kereta secara online, www.tookar.my.

Tawaran Istimewa Sempena Tahun Baru Cina 2017

Semepana tahun Baru Cina 2017 ini, Tookar menawarkan sesuatu yang istimewa bagi mereka yang membeli kereta atas talian di Tookar.MY sepanjang tempoh perayaan hingga 31 Januari 2016.

Anda akan menerima Ang Pow, yang mampu buat anda tersenyum selepas membeli kereta di Tookar.MY

Bagaimana caranya?

Anda hanya perlu daftar di www.tookar.my, pilih kenderaan yang anda inginkan kemudian gunakan KOD Promosi : SL1E8PC2 (Jangan lupa gunakan)

Adakah kereta dibawah ini, kereta pilihan anda?

Chinese New Year Deal - Beli Kereta di Tookar.MY

Chinese New Year Deal - Beli Kereta di Tookar.MY